Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme foslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kullanılacak koca nüshası 100 kişyararlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çtuzakışması önemlidir.

Yangın bapları yalnız acil durumlarda binadan kaçışı yağdırmak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların kullanımı vakit kaybetmeden sadece her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını makul bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine kadar devran kazanmanızı sağlamlar.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir yangın kapısı mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma meselelemleri hızlı bir şekilde yapılabilir.

Bu Yangın Kapısı Fiyatları kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin gestalt takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olur.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız Yangın Kapısı kabala satış olarak adida mekân düz illere görev vermekteyiz.

Report this wiki page